Word Sponsor

Beste sponsor

Proficiat! U heeft zich net geëngageerd om onze jeugdvereniging een handje toe te steken. De ganse Feniks-ploeg dankt u hier hartelijk voor!

U biedt ons: Een sponsoring vanaf 75 euro waarmee wij onze jaarlijkse activiteiten en ons toekomstig bouwplan bekostigen.

Wij bieden u: een hele bladzijde in ons programmaboekje dat maandelijks via mail verspreid wordt onder al onze leden, meer dan 150 gezinnen in Wilrijk en omstreken. Daarbovenop verschijnt ons programma online op onze website (http://www.scouts2646.be) en bereikt het zo ook andere geïnteresseerden. We plaatsen uw logo vervolgens ook op de sponsorpagina van onze website. Daarbovenop zal uw logo geprojecteerd worden tijdens onze jaarlijkse quiz, groepsfeest en BBQ.

Gegevens van de groep: Scouts 2646 Feniks uit Wilrijk is het resultaat van de fusie tussen de 26e H.Rozenkrans en 46e St. Lucia. Onze lokalen zijn gevestigd aan de Dr. Veeckmanslaan 39 en Edegemsesteenweg 100 (Fort VI) te Wilrijk. We hebben 24 gemotiveerde leiders/leidsters die elke zondag paraat staan om een groot deel van de jeugd van Wilrijk een onvergetelijke paar uur te bezorgen. Verder organiseren we gedurende het jaar een aantal groepsactiviteiten zoals een quiz, een groepsfeest, BBQ, … . Ons ledenaantal is aan een stevige opmars bezig de laatste jaren, waarop we uiteraard trots zijn.

Sponsorovereenkomst: Ja, ik sponsor een bedrag vanaf €75 en verschijn in de “Flitsduif”, het programmaboekje van scouts 2646 Feniks, verspreid zoals hierboven vermeld, en stuur mijn logo digitaal door naar feniks2646@gmail.com. Rekeningnummer: BE52 0682 4076 1909 - Scoutsgroep 2646 Feniks.