Vergadering 15 Mei Weka's

Body:

Beste Weka ouders,
Na veel overleg hebben we met de wekaleiding besloten om de playbackshow dit jaar af te lassen. We vinden dit zelf ongelooflijk jammer, maar wegens vele schoolfeesten, communies, de jeugddag en de naderende examens van de leiding konden we geen geschikte datum meer vinden. Onze excuses hiervoor!
Aangezien de weka's afgelopen zondag wel al hun best hebben gedaan om verschillende actjes in elkaar te steken, willen we ervoor zorgen dat ze dit niet voor niets hebben gedaan. Daarom hebben we besloten om zondag 15 mei, tijdens de vergadering, een kleine show te houden. Zo kunnen de weka's de actjes die ze al hadden toch nog laten zien aan hun medeleden, de kapoenen en de ouders die willen komen. De leden die er de vorige oefenvergadering niet waren kunnen nog steeds meedoen moesten ze willen. We zullen de eerste twee uur van de vergadering nog oefenen.
Ouders zijn welkom zondag 15 mei om 12u15!
Nogmaals onze excuses voor deze laattijdige veranderingen.
Een stevige linker,
De wekaleiding